RESTAURANT VEDELSBORG LUKKET PR. 3/7 TAK FOR 20 GODE ÅR
 

Tour de Vedelsborg menu

Franske specialiteter som en anretning
​
Frølår - foie gras - kanin - snegle - østers - ost
245,-

Forretter

Løgsuppe - comte - brioche - kørvel
 
Paupiette af issing - estragon - sauce nage

Rørt kalvetatar - dijon - løg - cornichons
Tilkøb af fritter


95,-

105,-

105,-
​55,-

Hovedretter

Tournedos Rossini - trøffel - foie gras 
Pommes frittes - asparges

Stegt torsk - ærte franchaise - beurre blanc 

Coq au vin - ratatouille - timian
335,-
​


245,-

215,-



Desserter

3 Franske oste - surt – sødt - salt                                   3 stk.         

Tarte tatin - æblesorbet

Crepes Suzette - appelsin - vanille is
​
Creme brülee - lidt med jordbær  
90,-

95,-​


95,-

95,-
Billede
Picture
Billede
Billede
Copyright © 2016