Dette er en take away menu, som kun laves til nytårsaften.
Sidste bestillingsdato er 28/12-20, eller indtil max kapacitet er nået.
Alt afhentes efter aftale d. 31/12-20 mellem 11-16.
Torsk bagt med bacon panade
puffet hvede – rødbede – ærteskud - champagnesauce
~
Terrine af duroc gris med tranebær & jordnødder
sort hvidløgsmayo – syltede sennepskorn – mizuna salat
~
Oksemørbrad – trøffel sauce
saltbagt selleri – græskarpuré – syltede rødløg - kartoffelgratin
~
3 gode oste
Abrikoschutney - solbær – oliven – saltede mandler
~
Chokolade brownie
appelsinparfait & gelé – sødet ribs – karamelknas
3 retter 350,- kr. 4 retter 400,-kr. 5 retter 450,- kr.
Til menuen serveres 1 stk. kransekage
Vinmenuer sammensat af Vinoblevejle
1 ) Torsk Simonsig Chardonnay, Sydafrika
95,-
2 ) Terrine Cotes du Rhone, Plan de Dieu- Jaboulet, Frankrig
125,-
3 ) Oksemørbrad
Gianni Tessari Due, Italien
105,-
4 )3 gode oste
Hvidvin : Chateau Derezsla Furmint Dry
75,-
4 )3 gode oste
Rødvin : Montes Cabernet Sauvignon, Chile
75,-
5 ) Chokolade Brownie : Late Harvested Moscatel, Sydafrika, 50 cl.
75,-
Vinmenu 2
1 ) Torsk Brancaia Bianco, Toscana Italien
145,-
2 ) Terrine Ego Bio, Cotes du Roussilion, Frankrig
125,-
3 ) Oksemørbrad
Campos Goticos, Ribera del Duero, Spanien
185,-
4 ) 3 gode oste
Hvidvin : Domaine Bohrmann Bourgogne Blanc
165,-
4 ) 3 gode oste
Rødvin : Tessoro Il Seggio, Bolgheri Italien
185,-
5 ) Chokolade Brownie
Hain Spätlese Felsterrassen, Mosel Tyskland
160,-
Sidste bestillingsdato er 28/12-20, eller indtil max kapacitet er nået.
Alt afhentes efter aftale d. 31/12-20 mellem 11-16.
Torsk bagt med bacon panade
puffet hvede – rødbede – ærteskud - champagnesauce
~
Terrine af duroc gris med tranebær & jordnødder
sort hvidløgsmayo – syltede sennepskorn – mizuna salat
~
Oksemørbrad – trøffel sauce
saltbagt selleri – græskarpuré – syltede rødløg - kartoffelgratin
~
3 gode oste
Abrikoschutney - solbær – oliven – saltede mandler
~
Chokolade brownie
appelsinparfait & gelé – sødet ribs – karamelknas
3 retter 350,- kr. 4 retter 400,-kr. 5 retter 450,- kr.
Til menuen serveres 1 stk. kransekage
Vinmenuer sammensat af Vinoblevejle
1 ) Torsk Simonsig Chardonnay, Sydafrika
95,-
2 ) Terrine Cotes du Rhone, Plan de Dieu- Jaboulet, Frankrig
125,-
3 ) Oksemørbrad
Gianni Tessari Due, Italien
105,-
4 )3 gode oste
Hvidvin : Chateau Derezsla Furmint Dry
75,-
4 )3 gode oste
Rødvin : Montes Cabernet Sauvignon, Chile
75,-
5 ) Chokolade Brownie : Late Harvested Moscatel, Sydafrika, 50 cl.
75,-
Vinmenu 2
1 ) Torsk Brancaia Bianco, Toscana Italien
145,-
2 ) Terrine Ego Bio, Cotes du Roussilion, Frankrig
125,-
3 ) Oksemørbrad
Campos Goticos, Ribera del Duero, Spanien
185,-
4 ) 3 gode oste
Hvidvin : Domaine Bohrmann Bourgogne Blanc
165,-
4 ) 3 gode oste
Rødvin : Tessoro Il Seggio, Bolgheri Italien
185,-
5 ) Chokolade Brownie
Hain Spätlese Felsterrassen, Mosel Tyskland
160,-