Stor Bourgogne-aften på
Restaurant Vedelsborg :
Torsdag d. 6. okt. Kl. 19.00.
5-retters menu og vine :
Domaine Bohrmann Cremant de Bourgogne.
Salat Nicoise -tun-kartoffel-oliven-æg og løg.
Vincent Latour Puligny-Montrachet VV 2012.
Ristet Jumfruhummer-blomkål- nødder-citrus.
Bohrmann Puligny-Montrachet ”Grands Champs” 2012.
Gravad Okse-mayo på trompetsvampe og fennikel.
Rossignol-Trapet Beaune 1. ”Teurons” 2012.
Braiseret Kalvebryst, grov mousse, sennepsglace.
Rossignol-Trapet Beaune 1. Cru ”Teurons” 2007.
Domaine Bohrmann Pommard 1. Cru ”La Chaniére” 2012.
3 franske oste - surt - sødt - salt.
Rossignol-Trapet Chambertin Grand Cru 2012.
Kaffe og lidt sødt –
Pr. person 999,-
Restaurant Vedelsborg :
Torsdag d. 6. okt. Kl. 19.00.
5-retters menu og vine :
Domaine Bohrmann Cremant de Bourgogne.
Salat Nicoise -tun-kartoffel-oliven-æg og løg.
Vincent Latour Puligny-Montrachet VV 2012.
Ristet Jumfruhummer-blomkål- nødder-citrus.
Bohrmann Puligny-Montrachet ”Grands Champs” 2012.
Gravad Okse-mayo på trompetsvampe og fennikel.
Rossignol-Trapet Beaune 1. ”Teurons” 2012.
Braiseret Kalvebryst, grov mousse, sennepsglace.
Rossignol-Trapet Beaune 1. Cru ”Teurons” 2007.
Domaine Bohrmann Pommard 1. Cru ”La Chaniére” 2012.
3 franske oste - surt - sødt - salt.
Rossignol-Trapet Chambertin Grand Cru 2012.
Kaffe og lidt sødt –
Pr. person 999,-