Dette er en take away menu, som kun laves til nytårsaften.
Sidste bestillingsdato er 28/12-18, og alt afhentes efter aftale d. 31/12-18 mellem 11-16.
Let røget torsk
senneps mayo - bagt rødbede - sødet balsamico - sprød malt
~
Perlebyg risotto
selleri puré - ristede svampe - søde tyttebær - trøffelsmør
~
Oksemørbrad
græskar x 2 - gremolata sauce - knust kartoffel - saltbagte løg
~
3 danske oste
oliven - pærechutney - portvins syltede tranebær
~
Ristet hasselnøddeis
sprød chokolade mousse - syrlig æblekompot - praline
3 retter 350,- kr.
4 retter 400,- kr.
5 retter 450,- kr.
Til menuen serveres 1 stk. kransekage
Ønskes vinmenu, spørg endelig.
Sidste bestillingsdato er 28/12-18, og alt afhentes efter aftale d. 31/12-18 mellem 11-16.
Let røget torsk
senneps mayo - bagt rødbede - sødet balsamico - sprød malt
~
Perlebyg risotto
selleri puré - ristede svampe - søde tyttebær - trøffelsmør
~
Oksemørbrad
græskar x 2 - gremolata sauce - knust kartoffel - saltbagte løg
~
3 danske oste
oliven - pærechutney - portvins syltede tranebær
~
Ristet hasselnøddeis
sprød chokolade mousse - syrlig æblekompot - praline
3 retter 350,- kr.
4 retter 400,- kr.
5 retter 450,- kr.
Til menuen serveres 1 stk. kransekage
Ønskes vinmenu, spørg endelig.